Een maatwerknorm voor uw bedrijf ontwikkelen

Hoe profiteert uw bedrijf van de ontwikkeling van een norm op maat?

Wanneer u bepaalde dingen op uw eigen manier doet, zoals een specificatie, proces, praktijkrichtlijn of nog iets anders, en u wilt deze werkwijze omzetten in een stevige, gestructureerde werkwijze, is een bedrijfsspecifieke norm op maat de ideale oplossing.

We ontwikkelen samen met u een geloofwaardige, bedrijfsspecifieke norm en u zult profiteren van de intellectuele en professionele kennis die we gebruiken om jaarlijkse 1800 British Standards te ontwikkelen. Natuurlijk kunt u uw norm gebruiken bij het trainen van nieuwe personeelsleden, bij het vastleggen van bestaande kennis en het garanderen van consistentie.

Door met ons samen te werken aan de ontwikkeling van een geloofwaardige norm creëert u niet alleen een waardevol hulpmiddel waaraan u uw interne processen en producten kunt toetsen, maar toont u uw klanten, partners in uw logistieke keten en andere stakeholders dat u streeft naar de hoogste normen en dat u een expert in uw vakgebied bent. Bovendien kunt u een bedrijfsspecifieke norm snel ontwikkelen: gewoonlijk neemt de ontwikkeling slechts vier tot zes maanden in beslag.

Bedrijfsspecifieke normen zijn er in veel verschillende vormen, zoals specificaties, managementsystemen, praktijkrichtlijnen, testmethodes en meer. De normen kunnen overal worden ingezet waar u uw specifieke werkwijze wilt formaliseren.

In het proces voor de ontwikkeling van de norm staan uw behoeften en prioriteiten centraal. Ze worden ondersteund, verbeterd en aangestuurd door onze expertise en richtlijnen, zodat ze gegarandeerd betrouwbaar, kwalitatief en geloofwaardig zijn. We maken gebruik van uw bestaande interne normen, evalueren deze en ontwikkelen ze door tot internationaal erkende kwaliteitsniveaus.

Het resultaat is een norm die u in staat stelt om consistentie in uw organisatie door te voeren en om kostenbesparingen te realiseren. Het legt de kennis in uw organisatie vast, en formaliseert en deelt deze kennis. De norm kan uw processen zo stimuleren dat ze betrouwbaarder en geavanceerder zijn dan die van uw concurrenten. Het helpt u om een toonaangevende positie in uw vakgebied te verwerven.

Door ons te laten helpen bij de ontwikkeling van uw norm, weet u zeker dat u het wiel niet opnieuw uitvindt en dat u profiteert van onze gestroomlijnde processen. Bovendien hebt u toegang tot advies van experts wanneer u dat nodig hebt en kunnen uw waardevolle interne bronnen zich richten op uw kerntaken.

Wat is er zo bijzonder aan het opstellen van een bedrijfsspecifieke norm met BSI?

  • Snelheid: we stellen de norm op in vier tot zes maanden.
  • Professionaliteit: u profiteert van onze expertise op het gebied van het publiceren en produceren van normen, wat resulteert in een visueel aantrekkelijk, professioneel ontwikkeld document.
  • Autoriteit: samenwerking met BSI leidt gegarandeerd tot geloofwaardigheid. Een bedrijfsspecifieke norm kan uiteindelijk de eerste aanzet zijn tot een volledige British Standard.

Is een maatwerknorm de juiste oplossing voor u?

Wilt u hier meer over weten? Wij helpen u graag. Neem contact met ons op via: