Beleid en procedure voor feedback van klanten

BSI streeft ernaar een efficiënte en responsieve service te bieden aan onze klanten en belanghebbenden. Alles wordt in het werk gesteld om aan de hoge standaarden te voldoen die van ons worden verwacht, maar het komt voor dat er dingen misgaan. Wanneer dit gebeurt, moeten we daarvan op de hoogte worden gesteld zodat we er alles aan kunnen doen om de situatie te corrigeren en problemen in de toekomst te voorkomen. We doen dit onder andere door te luisteren naar en reageren op uw klachten, complimenten en opmerkingen. Zo kunnen we blijven werken aan verbeteringen van onze service voor u en anderen.

Complimenten
We hopen dat er momenten zijn dat we uw verwachtingen overtreffen en dat u uw positieve ervaringen met ons wilt delen. We horen uw positieve reacties graag omdat het nuttig voor ons is te weten wanneer we goed werk verrichten zodat we deze werkwijzen binnen onze organisatie kunnen promoten en mensen kunnen complimenteren waar ze dat verdienen.

Klachten
We willen u de best mogelijke ervaring bieden en we streven er dan ook naar dat u 100% tevreden bent over de producten en services die u van BSI krijgt. Als u niet tevreden bent en een klacht hebt, vragen we u ons hier zo snel mogelijk van op de hoogte te stellen. 

We zullen:

  • Ontvangst van uw klacht binnen twee werkdagen bevestigen.
  • Uw klacht onderzoeken en er zo snel mogelijk op reageren. Het doel is dit binnen tien werkdagen te doen.
  • Als het niet mogelijk is om binnen tien werkdagen op uw klacht te reageren, leggen we uit waarom en geven we u een datum waarop we verwachten een antwoord voor u te hebben.
  • Wanneer we contact met u opnemen, geven we u tevens informatie over wat u kunt doen als u niet tevreden bent met onze reactie.

Opmerkingen
Het kan zijn dat u opmerkingen voor ons hebt ten aanzien van bijvoorbeeld onze producten, services, website enzovoort. We horen uw opmerkingen graag omdat ze ons kunnen helpen ons aanbod te verbeteren.

Alle feedback die we ontvangen, wordt opgeslagen in ons feedback systeem en wordt vertrouwelijk behandeld overeenkomstig het privacybeleid van BSI. De feedback wordt maandelijks bekeken en bijgehouden door het management om zo verbeteringen voor onze belanghebbenden te identificeren en implementeren.

U kunt ons als volgt feedback sturen

  • Telefoon: neem contact op met de klantenservice op +31 (0)20 346 0780
  • E-mail: info.nl@bsigroup.com
  • Schrijf naar:

Klanten Feedback
BSI 
Adam Smith Building
Thomas R. Malthusstraat 3c
1066 JR Amsterdam

Gegevens die ons zouden helpen uw feedback te verwerken
Om te kunnen reageren op uw feedback, willen we u vragen zoveel mogelijk van de volgende gegevens toe te voegen wanneer u contact met ons opneemt:

Aanhef en naam
Bedrijfsnaam (indien van toepassing)
Postcode
Telefoonnummer (inclusief netnummer)
E-mailadres
Klant accountnummer (indien bekend)
BSI-commissie referentie (indien van toepassing)

Type feedback:
Compliment
Klacht (eerste klacht of een follow-up op een antwoord waar u niet tevreden over was)
Opmerking

Een duidelijke beschrijving van de feedback