Leren op afstand

Waarom kiezen voor leren op afstand?

Bij het leren op afstand ligt de cursus in uw eigen handen. U kunt uw dagelijkse werkzaamheden voortzetten en ondertussen werken aan een kwalificatie of diploma waarmee u een gevorderd leerniveau in het door u gekozen onderwerp aantoont.


Kies voor leren op afstand wanneer u:

  • de flexibiliteit wilt om in uw eigen tempo en in uw eigen tijd te studeren
  • oefeningen en concepten op maat wilt maken voor uw organisatie.

Cursussen op afstand

BSI Diploma in Kwaliteitsmanagement

Deze cursus is uitermate geschikt voor iedereen die op een strategisch of operationeel niveau betrokken is bij de implementatie van kwaliteitsmanagement en procesverbeteringen, en die professionele erkenning wil behalen én zijn/haar organisatie daarvan wil laten profiteren. 

BSI-certificaat voor milieumanagementsystemen

Dit programma biedt het beste op het gebied van flexibele leermogelijkheden en is ontwikkeld voor iedereen met operationele of strategische verantwoordelijkheden op het gebied van Milieumanagementsystemen. Dankzij het aanbod op afstand hoeft de cursist niet zijn werkzaamheden te onderbreken.

BSI Certificaat in Managementsystemen voor arbo, gezondheid en veiligheid

Iedereen die op managerniveau of operationeel niveau actief is, kan de vruchten plukken van flexibele mogelijkheden voor leren op afstand. Daarnaast biedt deze cursus meer kennis over gezondheid en veiligheid en de praktische toepassing daarvan in uw organisatie.