Onze dienstverlening

We bieden het volledige spectrum aan dienstverlening om organisaties beter te laten werken. Dat spectrum omvat alles: van het creëren van normen voor uitmuntendheid tot het trainen van uw personeel in het effectiever werken, het beoordelen van uw prestaties en het zorgen dat u in de toekomst nóg beter presteert. Er zijn maar weinig anderen die dit ook doen. Bovendien hebben wij de oudste papieren.

We kunnen al onze producten en diensten combineren om een pakket te creëren dat op maat is gemaakt voor uw bedrijf. Hierdoor nemen de complexiteit en onnodige kosten voor het realiseren van uw doelen af - wat uw uitgangspunt ook is. 


Leren

Onze trainers zijn experts in hun vakgebieden. Zij brengen de voordelen van normen tot leven en maken blijvend verschil in uw manier van werken. We hebben onze cursus zo ontwikkeld dat ze door organisaties van elke omvang kunnen worden toegepast. We bieden openbare cursussen, in-company(op locatie) en online cursussen.

Wanneer u op zoek bent naar een training die op maat is gemaakt voor uw speciale behoeften, kunnen we deze voor u ontwikkelen. Bovendien kunnen we de training op uw eigen locatie aanbieden, zodat u geen last hebt van onderbrekingen en bespaart op reiskosten.

Beoordelen

We controleren en testen de kwaliteit van uw bedrijfsvoering. Dat doen we al voor duizenden klanten in meer dan 150 landen. Omdat we beschikken over meer fulltime assessoren dan welke ander certificeringinstantie dan ook, zijn wij een van de grootste en meest ervaren certificeringsinstanties die u kunt vinden.

In welke ontwikkelingsfase u zich ook bevindt: wij kunnen uw producten testen. Van onderzoek en ontwikkeling tot preproductie, het ontwikkelen van prototypes, batchproductie en audits tot het volledig testen van naleving: we behoren tot de grootste test- en certificeringsinstanties ter wereld.   

Ondersteunen

Om daadwerkelijke, langdurige voordelen te ervaren, dient u te zorgen dat uw naleving van een norm een diepgewortelde gewoonte wordt. Onze software helpt u bij het bewaken en auditen van de processen in uw organisatie, zodat u zich voortdurend kunt verbeteren.

Wanneer u een verbeteringstraject voor uw bedrijf bent gestart, kunt u het zich niet permitteren dat uw prestaties afwijken. We kunnen doorlopende trainingen bieden om uw kennis voortdurend op te frissen en om uw personeel uit te dagen om nóg meer verbeteringen te realiseren.

Meer diensten

Supply Chain Solutions

Hoe veilig is uw logistieke keten en welke schade kan het uw bedrijf berokkenen wanneer er een schakel tussenuit valt? We kunnen u helpen bij het in kaart brengen van de risico's in uw logistieke keten. Ook kunnen we u tonen hoe u deze risico's kunt verminderen.

Medical Devices

We beoordelen al jaren de veiligheid en kwaliteit van fabrikanten. We voeren grondige kwaliteitsmanagementauditen en productcertificaties uit in meer dan 50 landen.

We hebben ervaring in meer dan 50 landen, waarin we technische ondersteuning boden voor de kwaliteitsinfrastructuursystemen van onze klanten en waarin we onze klanten hielpen bij het concurreren en handelen in wereldwijde markten. 

Ons grote aanbod aan conferenties, seminars, workshops, forumbijeenkomsten, productintroducties en tentoonstellingen - waarvan er vele gratis toegankelijk zijn - helpen u om op de hoogte te blijven van de nieuwste normen.

Normen delen

Weet u wat u wilt? In de webwinkel van BSI kunt u alle actuele British Standards kopen als pdf-bestand of als gedrukt exemplaar. De webwinkel bevat daarnaast nog veel meer, zoals boeken en cd's met daarin uitleg van de belangrijkste normen en informatie over de licentieverlening van normen.

Krijg direct toegang tot een enorme hoeveelheid normen en ontdek snellere en gemakkelijkere manieren om ze te gebruiken.

Normen vormgeven

Normen ontwikkelen

Wilt u een norm die nog niet bestaat? Dan kunnen we u helpen bij de ontwikkeling ervan. Daarbij kan het gaan om een British Standard, waarmee aan de behoefte van een hele bedrijfstak wordt voldaan, of een PAS, waarmee aan een directe marktbehoefte wordt voldaan, of om een eigen privénorm, waarmee u uw interne processen kunt verbeteren en formaliseren. 

Werk mee aan de normen

U kunt op veel manieren betrokken raken en conceptnormen becommentariëren of consumenten vertegenwoordigen. Experts uit de industrie helpen ons bij het ontwikkelen en publiceren van British Standards en boeken, waardoor we onbetaalbare kennis, contacten en erkenning verkrijgen. Wilt u meedoen?