BS OHSAS 18001 voor het MKB

MKB-bedrijven profiteren enorm van een investering in BS OHSAS 18001. De norm voor arbomanagementsystemen introduceert sectorbrede handelswijzen in uw organisatie en helpt u om veiligheidsrisico's en gevaren in kaart te brengen, zodat u ze kunt beheren. Concreet betekent dit dat zowel kleine als grote bedrijven een veiligere werkomgeving kunnen creëren, waardoor de prestaties van deze bedrijven toenemen.


BS OHSAS 18001 vormgeven voor het MKB

Kleine bedrijven die investeren in BS OHSAS 18001 kunnen dezelfde voordelen behalen als grotere bedrijven. We weten dat u over kleinere budgetten beschikt en dat u minder tijd hebt om uw risico's ten aanzien van veiligheid en gezondheid op het werk te beheren. We weten ook dat deze risico's net zo uniek zijn als uw hele bedrijf. Daarom bieden we pakketten aan die zo kunnen worden aangepast dat ze alleen die producten en diensten bevatten die u nodig hebt. Het resultaat: u wordt niet geconfronteerd met onnodige kosten en moeilijkheden om BS OHSAS 18001 te behalen. We kunnen u helpen om risico's in de werkomgeving in kaart te brengen en te beheren, om kosten en downtime te verminderen, werkomstandigheden te verbeteren en om uw personeel te motiveren. BS OHSAS 18001-certificatie zorgt dat u niet alleen de best practices op het gebied arbo en veiligheid volgt, maar dat u ook de bestaande wetgeving naleeft. U zult begrijpen dat een investering in de hoogste normen op het gebied van arbo en veiligheid kunnen resulteren in hogere rendementen en in een steviger positie in de markt. Introductiecursussen voor BS OHSAS 18001

BS OHSAS 18001 OSH kan worden aangepast aan alle soorten bedrijven in alle sectoren. Onze cursussen zijn geschikt voor alle ervaringniveaus.


Associate Consultant Programme

Met ons Associate Consultant Programme krijgt u de extra ondersteuning en het advies dat u nodig hebt voor uw certificatie. We kunnen u in contact brengen met meer dan 200 leden in het Verenigd Koninkrijk die onafhankelijke, specialistische adviesdiensten aanbieden. 


Help ons om de normen te ontwikkelen

We staan open voor suggesties voor nieuwe normen en bespreken deze met brancheorganisaties en soortgelijke organisaties. We zorgen ervoor dat de normen juist zijn door samen te werken met vertegenwoordigers uit consumentenorganisaties, professionele instituten, certificaties-, test- en inspectie-instanties, onderwijsinstellingen, onderzoeksorganisaties, in het Verenigd Koninkrijk erkende organen, wetshandhavingsinstanties en overheidsorganen. 

Ontdek meer en stuur een e-mail of bel naar +31 20 346 0780.


Varför välja BSI?

Över 100 år sedan var vi standardpionjärer och idag är vi marknadsledare. Vi hjälper över 65 000 organisationer från globala märken till små ambitiösa bolag i 150 länder att erhålla en udd jämfört med sina konkurrenter. Vi är en av få organisationer som verkligen förstår standarder från början till slut. Vi bedömer inte bara hur väl ni uppfyller standarder utan vi skapar standarder och tränar globala grupper att använda dem och förbättra prestanda. Vår kunskap kan transformera er organisation.