ISO/IEC 20000 voor het MKB

Zelfs kleine bedrijven hebben normen nodig om zich te ontwikkelen en om te groeien. ISO/IEC 20000 laat u zien hoe u best practices op het gebied van ITIL en IT-servicemanagement kunt realiseren. De norm biedt zo een kader voor het aanbieden van services die zijn gebaseerd op bedrijfsbehoeften in plaats van op technologie alleen. ISO/IEC 20000 geschikt voor zowel interne IT-services als voor externe providers. 


ISO/IEC 20000 vormgeven voor MKB-bedrijven

Kleine bedrijven die ISO/IEC 20000 implementeren kunnen dezelfde successen boeken als grotere bedrijven.  U zult zien dat ISO/IEC 20000 u in staat stelt om uw efficiëntie en effectiviteit te verbeteren. Dat levert een kostenbesparing op en leidt tot verbetering van de kwaliteit van uw dienstverlening, wat de omvang van uw organisatie ook mag zijn.  We weten dat u over kleinere budgetten en over minder tijd beschikt om technologische behoeften, ITIL en IT-services te beheren. Daarom bieden we pakketten aan die zo kunnen worden aangepast dat ze alleen die producten en diensten bevatten die u nodig hebt. Het resultaat: u wordt niet geconfronteerd met onnodige kosten en drempels om ISO/IEC 20000 te behalen.

De norm biedt een raamwerk voor het betrekken van personen, processen en technieken. Daardoor kunt u IT-services ontwikkelen die voortbouwen op uw doelstellingen en die deze doelstellingen bovendien ondersteunen. Dat betekent dus dat niet slechts de technologie centraal staat. ISO/IEC 20000 zorgt voor controlemiddelen om consistente serviceniveaus te meten en te handhaven, ongeacht of u over een intern IT-servicesteam beschikt of dat u gebruik maakt van externe providers.

De norm is bovendien verenigbaar met ITIL, zodat u regelmatig de prestaties kunt meten en manieren kunt ontdekken om uw IT-services te blijven verbeteren. Bovendien ondersteunt beter IT-servicemanagement betere klantenservice, waardoor uw productaanbod nog meer waarde heeft tijdens aanbestedingsprocedures.
Associate Consultant Programme

Met ons Associate Consultant Programme krijgt u de extra ondersteuning en het advies dat u nodig hebt voor uw certificatie. We kunnen u in contact brengen met meer dan 200 leden in het Verenigd Koninkrijk die onafhankelijke, specialistische adviesdiensten aanbieden. Varför välja BSI?

Över 100 år sedan var vi standardpionjärer och idag är vi marknadsledare. Vi hjälper över 65 000 organisationer från globala märken till små ambitiösa bolag i 150 länder att erhålla en udd jämfört med sina konkurrenter. Vi är en av få organisationer som verkligen förstår standarder från början till slut. Vi bedömer inte bara hur väl ni uppfyller standarder utan vi skapar standarder och tränar globala grupper att använda dem och förbättra prestanda. Vår kunskap kan transformera er organisation.