BS ISO 39001 voor het Midden- en Kleinbedrijf (MKB)

Management van veiligheid van het wegverkeer biedt uw organisatie breed erkende handelswijzen en leidt tot minder risico's. Zowel kleine als grote bedrijven kunnen dus de beste resultaten van een gestructureerde benadering van veiligheid op de weg behalen.


BS ISO 39001 vormgeven voor MKB-bedrijven

Kleine bedrijven die investeren in BS ISO 39001 kunnen dezelfde voordelen behalen als grotere bedrijven. We weten dat u over kleinere budgetten beschikt en dat u minder tijd hebt om uw risico's ten aanzien van veiligheid op de weg te managen. We weten ook dat deze risico's net zo uniek zijn als uw bedrijf. Daarom bieden we pakketten en diensten aan die zo kunnen worden aangepast dat ze alleen die producten en diensten bevatten die u nodig hebt. Het resultaat: u wordt niet geconfronteerd met onnodige kosten en moeilijkheden om BS ISO 39001 te behalen. We kunnen u helpen bij het in kaart brengen en beheren van de risico's ten aanzien van veiligheid op de weg en bij het verminderen van ongevallen, implementeren van veiligere werkomstandigheden en het voldoen aan de verwachtingen van de stakeholders. BS ISO 39001 zorgt dat u niet alleen de best practices op het gebied van veiligheid op de weg volgt, maar dat u ook de bestaande wetgeving naleeft. U zult begrijpen dat een investering in de hoogste normen op het gebied van veiligheid op de weg toont dat u rekening houdt met alle weggebruikers en dat de investering kan resulteren in hogere rendementen en in een stevigere positie in de markt. Introductiecursussen voor BS ISO 39001

BS ISO 39001 Managementsystemen voor veiligheid van wegverkeer (RTS) kan worden aangepast aan alle soorten bedrijven in alle sectoren. Onze cursussen zijn geschikt voor alle ervaringsniveaus.


Help ons om de normen te ontwikkelen

We staan open voor suggesties voor nieuwe normen en bespreken deze met brancheorganisaties en soortgelijke organisaties. We zorgen ervoor dat de normen juist zijn door samen te werken met vertegenwoordigers uit consumentenorganisaties, professionele instituten, certificaties-, test- en inspectie-instanties, onderwijsinstellingen, onderzoeksorganisaties, in het Verenigd Koninkrijk erkende organen, wetshandhavingsinstanties en overheidsorganen. 

Ontdek meer en stuur een e-mail of bel naar +31 20 346 0780.


Varför välja BSI?

Över 100 år sedan var vi standardpionjärer och idag är vi marknadsledare. Vi hjälper över 65 000 organisationer från globala märken till små ambitiösa bolag i 150 länder att erhålla en udd jämfört med sina konkurrenter. Vi är en av få organisationer som verkligen förstår standarder från början till slut. Vi bedömer inte bara hur väl ni uppfyller standarder utan vi skapar standarder och tränar globala grupper att använda dem och förbättra prestanda. Vår kunskap kan transformera er organisation.