ISO 31000 Risicomanagement

Wat is risicomanagement? Organisaties die effectief risico's managen kunnen zichzelf beter beschermen en zijn succesvoller zijn in het uitbouwen van hun organisatie. De uitdaging voor alle bedrijven is om good practices in de dagelijkse werkzaamheden te integreren  en om deze good practices toe te passen op de bredere aspecten van hun bedrijfsvoering. 


Wat is risicomanagement? Wat is ISO 31000?

BS ISO 31000 is de internationale norm voor risk management. De norm biedt een uitgebreide fundering en richtlijnen en helpt organisaties bij hun risicoanalyses en risicoaudits. Of u nu werkt voor een openbaar, privé- of overheidsbedrijf: u kunt van BS ISO 31000 profiteren omdat de norm van toepassing is op de meeste bedrijfsactiviteiten, zoals planning, management en communicatie. Hoewel elk bedrijf in zekere mate aan risk management doet, werden de best-practise-aanbevelingen in deze norm ontwikkeld ter verbetering van managementtechnieken en om te zorgen dat de werkomgeving altijd veilig en beveiligd is.

Door de beginselen en richtlijnen van BS ISO 31000 in uw organisatie te implementeren, kunt u uw operationele efficiëntie, het toezicht en het vertrouwen van stakeholders verbeteren. Tegelijkertijd minimaliseert u zo verliezen. Deze internationale norm helpt u ook bij het verbeteren van de prestaties op het gebied van gezondheid en veiligheid. Daarnaast biedt het een sterke basis voor uw besluitvormingsprocessen en moedigt het proactief management in alle gebieden aan.


Trainingen ISO 31000 Risicomanagement

We gebruiken diverse beproefde leertechnieken om ervoor te zorgen dat u na afloop alle ISO 31000-eisen volledig kent, begrijpt en kunt toepassen in uw eigen organisatie. De trainingen kunnen als open rooster en als in-company training worden gevolgd.


Wat zijn de voordelen?

  • Verbeter proactief de operationele efficiëntie en het toezicht
  • Werk aan vertrouwen onder stakeholders ten aanzien van uw gebruik van risicotechnieken
  • Pas controle van uw managementsysteem toe op risicoanalyse om de verliezen te minimaliseren
  • Verbeter de prestaties en veerkracht van uw managementsysteem
  • Reageer effectief op veranderingen en bescherm uw bedrijf terwijl het groeit 

Varför välja BSI?

Över 100 år sedan var vi standardpionjärer och idag är vi marknadsledare. Vi hjälper över 65 000 organisationer från globala märken till små ambitiösa bolag i 150 länder att erhålla en udd jämfört med sina konkurrenter. Vi är en av få organisationer som verkligen förstår standarder från början till slut. Vi bedömer inte bara hur väl ni uppfyller standarder utan vi skapar standarder och tränar globala grupper att använda dem och förbättra prestanda. Vår kunskap kan transformera er organisation.