ISO 22301 voor het Midden- en Kleinbedrijf (MKB)

Niet alleen grote organisaties kunnen het slachtoffer worden van onverwachte gebeurtenissen.  Ook kleine bedrijven staan bloot aan dezelfde bedreigingen.  Hoe groot of klein uw organisatie ook mag zijn, meer dan ooit is het belangrijk om effectief te kunnen reageren. Daarom werd de norm ISO 22301 business continuity management ontwikkeld. De norm stelt u in staat om de risico's te managen die een bedreiging vormen voor een soepele bedrijfsvoering en om te zorgen dat uw bedrijf een eventuele ontwrichtende gebeurtenis overleeft.  We kunnen u tonen hoe.  


ISO 22301 vormgeven voor MKB-bedrijven

Kleine en middelgrote bedrijven die ISO 22301 implementeren kunnen hun veerkracht net zo verbeteren als grotere organisaties. We weten dat u over kleinere budgetten en minder tijd en bronnen kunt beschikken om de nodige managementprocessen voor bedrijfscontinuïteit te implementeren. Daarom bieden we pakketten aan die op maat zijn gemaakt voor uw bedrijf en voor de bedreigingen waarmee u te maken krijgt. We kunnen uw pakket zo aanpassen dat deze alleen die diensten bevat die u nodig hebt. Het resultaat: u wordt niet geconfronteerd met onnodige kosten en drempels om ISO 22301 te implementeren.

We kunnen u helpen bij het in kaart brengen van de belangrijkste bedrijfsprocessen en de manieren waarop incidenten op deze processen van invloed kunnen zijn. Geef ons de kans om u te laten zien hoe u belangrijke functies kunt beschermen en de impact van onderbrekingen kunt minimaliseren. U zult zien hoe ISO 22301 u een voorsprong op kan leveren bij het binnenhalen van nieuwe opdrachten en hoe de norm u kan helpen om de veerkracht in uw toeleveringsketen te verbeteren. Introductiecursussen voor ISO 22301

We gebruiken beproefde leertechnieken om te zorgen dat u de Business Continuity Management volledig begrijpt. We bieden u de leerervaring bovendien afwisselend aan in klassikale settings, workshops en interactieve sessies.


Associate Consultant Programme

Met ons Associate Consultant Programme krijgt u de extra ondersteuning en het advies dat u nodig hebt voor uw certificatie. We kunnen u in contact brengen met meer dan 200 leden in het Verenigd Koninkrijk die onafhankelijke, specialistische adviesdiensten aanbieden. 


Varför välja BSI?

Över 100 år sedan var vi standardpionjärer och idag är vi marknadsledare. Vi hjälper över 65 000 organisationer från globala märken till små ambitiösa bolag i 150 länder att erhålla en udd jämfört med sina konkurrenter. Vi är en av få organisationer som verkligen förstår standarder från början till slut. Vi bedömer inte bara hur väl ni uppfyller standarder utan vi skapar standarder och tränar globala grupper att använda dem och förbättra prestanda. Vår kunskap kan transformera er organisation.