Aan de slag met ISO 20121 Duurzaamheid in evenementen

Het beste uitgangspunt voor een evenement is 'duurzaamheid'. Dit houdt in dat u het evenement zo organiseert dat u meer bereikt met minder. ISO 20121 helpt u bij het minimaliseren van uw invloed op het milieu en op lokale gemeenschappen. Bovendien maximaliseert het uw prestaties en leidt het tot energie-efficiëntie en volledige steun van al uw stakeholders. 


Wat is ISO 20121 Duurzaamheid in evenementen?

ISO 20121 is ontwikkeld voor de evenementensector en is bedoeld om u te helpen om duurzaamheid prioriteit te geven bij het organiseren van uw evenement. De norm is voor zowel evenementenbedrijven als voor bedrijven die evenementen organiseren. De norm houdt rekening met de locatie, cultuur en demografische gegevens van uw evenement. ISO 20121 biedt u een langetermijnvisie en stelt u in staat om alle mogelijke effecten van uw evenement vroegtijdig te doorzien, zodat u alle mogelijk negatieve effecten kunt reduceren of voorkomen. 


Welke voordelen biedt ISO 20121 Duurzaamheid in evenementen?

  • Breng manieren in kaart om de voorbereiding en uitvoering van evenementen te verbeteren
  • Bereik de best practices op het gebied van efficiëntie en prestaties
  • Stel rollen en verantwoordelijkheden vast voor personeel, aannemers en leveranciers
  • Verlaag de kosten dankzij beter energiemanagement en afvalbeheer
  • Behaal nog betere resultaten dankzij de integratie met ISO 9001 en ISO 14001 Associate Consultant Programme

Met ons Associate Consultant Programme krijgt u de extra ondersteuning en het advies dat u nodig hebt voor uw certificatie. We kunnen u in contact brengen met meer dan 200 leden in het Verenigd Koninkrijk die onafhankelijke, specialistische adviesdiensten aanbieden. 


Introductiecursussen voor ISO 20121

ISO 20121 Duurzaamheid in evenementen kan worden aangepast aan alle soorten en maten bedrijven. Onze cursussen zijn geschikt voor alle ervaringsniveaus.


Varför välja BSI?

Över 100 år sedan var vi standardpionjärer och idag är vi marknadsledare. Vi hjälper över 65 000 organisationer från globala märken till små ambitiösa bolag i 150 länder att erhålla en udd jämfört med sina konkurrenter. Vi är en av få organisationer som verkligen förstår standarder från början till slut. Vi bedömer inte bara hur väl ni uppfyller standarder utan vi skapar standarder och tränar globala grupper att använda dem och förbättra prestanda. Vår kunskap kan transformera er organisation.