Training Lean Six Sigma

Lean Six Sigma is een methodiek (of managementfilosofie) volgens ISO 13053. Het biedt een framework voor het beheersen van kwaliteit door het aantal stappen in processen en verspilling te reduceren (Lean) en de kwaliteit van processen te verbeteren door middel van het verminderen van variaties (Six Sigma). Six Sigma is een proces-verbeterprogramma vanuit het kwaliteitsmanagement en bestaat uit twee samengevoegde methodieken: ‘Lean Thinking’ (snelheid) en ‘Six Sigma’ (kwaliteit verhogen). Het resultaatgericht verbeteren is de achterliggende gedachte, waarbij (statistische) procesbeheersing als uitgangspunt wordt genomen.


Trainingen Lean Six Sigma

Training Lean Six Sigma - Green Belt - Operational /Transactional


Exklusive moms

Training Lean Six Sigma - Green Belt - Operational /Transactional

    Deze training maakt u bekend met de instrumenten en methoden die nodig zijn om deel te nemen aan probleemoplossingsgerichte en DMAIC projecten, gericht op de productie- of serviceomgeving. Het Green Belt trainingsprogramma bestaat uit 2 modules van 5 dagen, met 1 maand tussen de modules. U kunt de opgedane kennis in de praktijk brengen bij uw eigen project onder begeleiding van een ervaren coach met Master Black Belt kwalificatie. Na het succesvol afronden van deze training ontvangt u een certificaat.

View details for Training Lean Six Sigma - Green Belt - Operational /Transactional

Training Lean Six Sigma - Black Belt - Operational /Transactional


Exklusive moms

Training Lean Six Sigma - Black Belt - Operational /Transactional

    Tijdens deze training bespreken wij uitgebreid de instrumenten en methoden die nodig zijn om deel te nemen aan probleemoplossingsgerichte en DMAIC projecten, gericht op de productie- of serviceomgeving. Het Black Belt trainingsprogramma bestaat uit 4 maandelijkse modules van 5 dagen. De training bevat veel hands-on opdrachten en oefeningen. Dat zorgt ervoor dat u de kennis snel eigen maakt. U kunt de opgedane kennis in de praktijk brengen bij uw eigen project onder begeleiding van een ervaren coach met Master Black Belt kwalificatie. Na het succesvol afronden van deze training ontvangt u een certificaat.

View details for Training Lean Six Sigma - Black Belt - Operational /Transactional