AS9100 voor het MKB

AS9100 heeft net zoveel impact op kleine bedrijven als op grote organisaties. Tegelijkertijd zijn ook de voordelen hetzelfde. Kwaliteitsmanagement voor de Aerospacesector laat MKB-bedrijven kennismaken met best practices en standaardiseert zo uw manier van werken. Dit helpt u om een betrouwbaarder, sterker bedrijf te worden. AS9100 helpt u tevens om te voldoen aan de wettelijke eisen en aan de verwachtingen van uw klanten en leveranciers. 


AS9100 vormgeven voor MKB-bedrijven

Kleine bedrijven die investeren in AS9100 (BS EN 9100) kunnen betere resultaten boeken dan de bedrijven die dit niet doen, vooral wanneer ze concurreren met grotere bedrijven. We weten dat u kleinere budgetten en minder tijd heeft om van kwaliteitsmanagement een topprioriteit te maken. Daarom bieden we pakketten aan die zo kunnen worden aangepast dat ze alleen die diensten bevatten die u nodig hebt. Het resultaat: u wordt niet geconfronteerd met onnodige kosten en drempels om AS 9100 te behalen. We kunnen u ook helpen om kostbare inefficiënties uit te bannen, risico's te verminderen en operationele normen hoger te leggen. Bovendien voldoet u aan de wettelijke verplichtingen en stelt u uw handelslicentie veilig. AS9100 geeft uw bedrijf de status van een groot bedrijf, helpt u om het kwaliteitsmanagement optimaal te beheersen, voortdurend te verbeteren en om kansen voor internationale groei te benutten. Introductiecursussen voor AS9100

We gebruiken beproefde leertechnieken om te zorgen dat u AS9100 kwaliteitsmanagement volledig begrijpt. We bieden u de leerervaring bovendien afwisselend aan in klassikale settings, workshops en interactieve sessies.


Associate Consultant Programme

Met ons Associate Consultant Programme krijgt u de extra ondersteuning en het advies dat u nodig hebt voor uw certificatie. We kunnen u in contact brengen met meer dan 200 leden in het Verenigd Koninkrijk die onafhankelijke, specialistische adviesdiensten aanbieden. 


Varför välja BSI?

Över 100 år sedan var vi standardpionjärer och idag är vi marknadsledare. Vi hjälper över 65 000 organisationer från globala märken till små ambitiösa bolag i 150 länder att erhålla en udd jämfört med sina konkurrenter. Vi är en av få organisationer som verkligen förstår standarder från början till slut. Vi bedömer inte bara hur väl ni uppfyller standarder utan vi skapar standarder och tränar globala grupper att använda dem och förbättra prestanda. Vår kunskap kan transformera er organisation.