Introductie ISO 31000 Risicomanagement

Iedere organisatie wordt wel eens geconfronteerd met onduidelijkheden in het nakomen van de organisatiedoelstellingen.  Als een bewezen methode, is risicomanagement een systematisch framework en proces. Gebieden met controleerbare resultaten kunnen worden gemaximaliseerd. Daarentegen kunnen de gebieden met de niet-controleerbare resultaten, worden geminimaliseerd. De 1-daagste Introductie training van BSI biedt u de basis om te beginnen met het effectief beheren van de organisatierisico's.

 

Online training: Connected Learning Live
U kunt deze training klassikaal, maar ook online volgen. Geeft u de voorkeur aan het gemak van online training? Bekijk hier de beschikbare data of lees hier meer over Connected Learning Live.

ISO 31000 leergang en combinatiekortingen

De leergang ISO 31000 Risicomanagement is modulair opgebouwd. Dit betekent dat u de trainingen in alle combinaties kunt volgen. We adviseren u, wanneer u meerdere trainingen wilt volgen, de onderstaande volgorde aan te houden.

Naast deze introductie training, zijn de volgende trainingen onderdeel van de ISO 31000 leergang.

  Training
1 Introductie training 
2 Implementatie training

Wanneer u kiest voor een combinatie van trainingen, profiteert u van prijsvoordeel:

Combinaties
Combineer training 1 + 2 


In-house training

Voor meer informatie over deze leergang en/of de mogelijkheden van een in-house training voor uw organisatie kunt u contact opnemen met ons training team via 020-346 0780 of stuur een mail naar training.nl@bsigroup.com